Gå videre til innholdet

Salg: 50% RABATT + gratis frakt

Best av alt for en sunn rygg: en BH som korrigerer ryggen og lindrer smerter!

10. oktober 2023 | Skrevet av Kristine Engen


Ryggsmerter kan være svært plagsomme. Du kan spørre alle som noen gang har lidd av lumbago, kroniske korsryggsmerter, isjias eller diskusprolaps. Disse lidelsene gjør hverdagsaktiviteter ekstremt smertefulle og kan hindre deg i å gå, sykle eller trene.


80 % av kvinner opplever ryggsmerter. Dette er et vanlig problem, og plager har en tendens til å være lange. Det kan påvirke arbeidet ditt, sosiale liv og til og med mental helse.

Ryggsmerter, den verste smerten i verden

Ryggsmerter er den verste smerten i verden. Vanligvis ligger årsaken i treningsindusert overbelastning eller feil bevegelser. Dessuten kan dårlig holdning føre til problemer i ryggen.


Når skiver komprimerer ryggmargen, kan ryggsmerter stråle ut til hofter, skuldre, ben og føtter. Ryggsmerter kan ha stor innvirkning på livet ditt hvis du ikke gjør noe med det, eller ikke vet hva du skal gjøre med det. Smertene er ofte verst når man bøyer seg eller står.


Hvis du lider av ryggsmerter, forstår jeg godt hvordan du har det. Det hadde jeg også. Jeg begynte å ha smerter for to år siden, og det tok nesten et år å bli helt frisk. Fra hvile til trening, massasje og tøying, jeg har prøvd alt. Jeg gikk til og med til en fysioterapeut, men smertene ville bare ikke gå bort.


Jeg trodde nesten at jeg aldri ville klare å gjøre oppgaver alene igjen. Helt til jeg hørte om Ortopedisk BH™.


Først trodde jeg virkelig ikke at dette ville hjelpe, men jeg bestemte meg for å prøve det likevel. Jeg er så glad jeg gjorde det!

Endelig en uanstrengt løsning for ryggsmerter!

Endelig en uanstrengt løsning for ryggsmerter!

Du har kanskje prøvd alt for å bli kvitt lumbago, korsryggsmerter, isjias eller en diskusprolaps. Du har besøkt flere leger, prøvd fysioterapi, tatt alle mulige smertestillende midler, men smerten vil bare ikke forsvinne. Du har nesten helt gitt opp håpet.


Men hva om jeg fortalte deg at det er en løsning som ikke krever alle disse tingene i det hele tatt?


Ortopedisk BH™ er en enkel og uanstrengt måte å bekjempe ryggsmerter på. Alt du trenger å gjøre er å ta på deg BH-en, som forbedrer din naturlige ryggstilling og lindrer smertene. Du vil endelig gå igjen, jobbe og til og med sove hele natten uten smerte.


Reduser ryggsmerter med Ortopedisk BH™

Ortopedisk BH™ er en enkel, men effektiv løsning for ryggsmerter. Slik fungerer det:


Korrigerer kroppsholdning

Problemer med rygg fører ofte til at du automatisk inntar feil holdning, noe som i alle fall gjør vondt. Ortopedisk BH™ presser kroppen din jevnt inn i riktig posisjon, slik at plagene dine forsvinner raskt.


Varmende effekt

Ryggen kan bli stiv og sår av kulde. Ortopedisk BH™ varmer overkroppen og holder ryggen fleksibel.

God støtte

Ortopedisk BH™ sørger for at ikke bare ryggen støttes, men også brystet, skuldrene og nakken. Dette er svært viktig for optimal restitusjon.Aldri bekymre deg for ryggsmerter igjen

Bruk av Ortopedisk BH™ har mange fordeler. Her er bare noen få:


Lindrer smerter i nakke, rygg, skuldre og bryst

Ortopedisk BH™ er spesialdesignet for å gi optimal støtte til brystene dine og lindre skulder-, nakke- og ryggsmerter.

Ingen ledninger, sømmer og stropper 

Ortopedisk BH™ er fri for ledninger, sømmer og stropper. Dette holder BH-en komfortabel og forhindrer smertefulle gnagsår.

Stabil holdning

Ortopedisk BH™ sikrer at bryst, rygg, skuldre og nakke støttes. Sterk strikk og polstring støtter og holder brystene på plass.

Push-ups

Ortopedisk BH™ gir en naturlig push-up-effekt uten å senke brystene. Denne BH-en sikrer at du ikke sliter med rygg, skuldre og nakke.

Myk og behagelig

Det pustende materialet til Ortopedisk BH ™ er mykt og behagelig. Nyt den ultimate komforten hele dagen lang.

Ikke kast bort mer tid og penger på dyre terapeuter eller medisiner. Bestill Ortopedisk BH™ og få endelig løsningen du trenger!

SPESIALTILBUD

Som en spesiell kampanje tilbyr selskapet nå midlertidig 1+2 GRATIS for alle nye kunder.

Denne kampanjen kan avsluttes når som helst, så bestill nå og dra nytte av dette tilbudet. 


Sjekk gjeldende tilgjengelighet »

Brukere kan ikke slutte å snakke om denne livsendrende bh-en!

Ikke ta vårt ord for det. Se hva andre sier om Ortopedisk BH™


Sterkt anbefalt.

Jeg var ikke sikker på på forhånd om det ville fungere, men Ortopedisk BH ™ har definitivt hjulpet meg. Jeg har hatt ryggproblemer i flere måneder og ingenting har hjulpet. Jeg brukte deretter BH-en hver dag i omtrent en måned til ubehaget var helt borte.

Vilde.

Stor støtte.

Jeg elsker denne BH-en! Jeg bruker den hele dagen (til jeg legger meg). Min holdning har forbedret seg betydelig, og til og med mine medarbeidere har lagt merke til det. Jeg vil anbefale Ortopedisk BH™ til alle med ryggsmerter!

Pia.

Behagelig hele dagen.

Jeg har prøvd omtrent alt for å bli kvitt ryggsmerter, men ingenting fungerer som Ortopedisk BH™. BH-en er behagelig og hjelper på smertelindring

Ingrid. 

Siste sjanse

Hvis du lider av pukkelrygg, ikke vent lenger. Bestill Ortopedisk BH™ og gå gjennom livet uten klager!

Bestill i dag og motta to stykker gratis!


Avtalen ender i:

00MINUTTER
00Sekunder

Gratis frakt

Alle våre produkter kan leveres gratis hjem til deg.

Over 81 000 fornøyde kunder

Tusenvis av fornøyde kunder stoler på NULA.

Fornøydgaranti

Vår høyeste prioritet er din tilfredshet.

24/7 Kundeservice

Teamet vårt er tilgjengelig 7 dager i uken via e-post.