Gå videre til innholdet

I DAG: 50 % RABATT OG GRATIS FRAKT

Den aller beste beskyttelsen mot urinlekkasje: en diskret slip som gjør lekkasjer til fortiden!

23. november 2022 |  | Skrevet av Kristine Engen


Å lekke urin er veldig irriterende. Du kan spørre alle som har hatt en lekkasje når de nyset, hostet, bøyde seg, gikk eller sov. Lekkasjer kan påvirke dine relasjoner, arbeid, sosiale interaksjoner og til og med din mentale helse.


Dessverre opplever 92 % av kvinner urinlekkasje, også kjent som urininkontinens, før eller siden. Dette er et vanlig problem, og plager har en tendens til å være lange og vedvarende. Av en eller annen grunn er urinlekkasje en stor bekymring for voksne kvinner.


Urininkontinens, den største usikkerheten blant voksne kvinner

Urininkontinens er verdens verste usikkerhet. Hvor ble det av min sunne, normale tid? Hvorfor skammer jeg meg hver gang jeg går på do for femtende gang og ser at buksene mine er våte? Å vite at alle vennene mine sladrer om meg når jeg går på do.


Studier viser at nesten alle kvinner opplever urinlekkasje før eller siden. Graviditet, fødsel og overgangsperioden (menopause) reduserer styrken og elastisiteten til bekkenbunnsmuskulaturen, noe som gjør det umulig å forhindre lekkasjer i det hele tatt.


Hvis du for tiden lider av urininkontinens, forstår jeg godt hvordan du har det. Jeg slet også med dette. Jeg begynte å få det for to år siden, og det tok nesten et år å føle meg som før. Jeg prøvde alt fra spesielle treningsøkter til massasje og en sunn livsstil. Jeg vurderte til og med operasjon, men jeg ville selvfølgelig ikke ta den helserisikoen.


Jeg trodde nesten at jeg aldri skulle gå ut med selvtillit igjen. Helt til jeg hørte om Lekkasikkert undertøy™.


Først trodde jeg virkelig ikke at dette ville hjelpe, men jeg bestemte meg for å prøve det likevel. Jeg er så glad jeg gjorde det!

Endelig er problemet med urinlekkasje lett løst!

Endelig er problemet med urinlekkasje lett løst!

Du har sikkert prøvd alt for å komme over urininkontinens. Du har gjort all slags trening og prøvd å komme deg på do i tide, helt til ingen nytte. Du har nesten helt gitt opp håpet.


Men hva om jeg fortalte deg at det er en løsning som ikke krever alle disse tingene i det hele tatt?


Lekkasikkert undertøy™ er den enkle måten å forhindre urinlekkasje. Alt du trenger å gjøre er å ta på deg diskret undertøy og det vil beskytte deg fullstendig mot søl. Du vil endelig gå på jobb med selvtillit igjen, le med venninnene dine og føle deg som aldri før.


Glem helt urinlekkasjer med Lekkasikkert undertøy™

Lekkasikkert undertøy™ er en enkel, men effektiv løsning på urininkontinens. Slik fungerer det:

100 % lekkasjesikker

Leak-Proof Underwear™ er spesialdesignet for å absorbere uønskede væsker. Trusen er tøyelig, veldig behagelig og lett å vaske. Lekkasikkert undertøy™ består av 3 absorberende lag slik at du kan bevege deg fritt uten å lekke.

Diskret

Lekkasikkert undertøy™ kan ikke skilles fra annet undertøy, så ingen vil se deg bruke det. Diskret og fullstendig beskyttelse.


Behagelig dag og natt

Lekkasikkert undertøy™ absorberer to til tre ganger mengden væske i en tampong uten å føles våt eller klissete. Den kan også brukes som ekstra beskyttelse i perioder eller andre ubehagelige overraskelser. Perfekt for dag og natt!

Aldri bekymre deg for å lekke urin igjen

Det er mange fordeler med å bruke Lekkasikkert undertøy™. Her er bare noen få:


Gå gjennom livet med selvtillit

Lekkasikkert undertøy™ er spesialdesignet for å unngå ubehagelige øyeblikk forårsaket av urinlekkasje, menstruasjon og svette. Det gir beskyttelse mot skadelige stoffer og gir deg en følelse av trygghet.

HVERDAGSBRUK

90 % av kvinnene opplever noen ganger urintap når de hoster, nyser, ler, bøyer seg, går i trapper, løper eller hopper. Mange kvinner føler seg usikre som et resultat og foretrekker å unngå sosiale interaksjoner. Med Lekkasikkert undertøy™ kan du alltid være der!

Miljøvennlig

Den gjennomsnittlige kvinnen bruker 11 000 bind eller tamponger i løpet av livet. I motsetning til engangsprodukter som er skadelige for miljøet, er Lekkasikkert undertøy™ gjenbrukbart og kommer i bærekraftig emballasje.

Nøytraliserer dårlig lukt 

Lekkasikkert undertøy™ kan skjule vond lukt forårsaket av urinlekkasje på grunn av materialets unike sammensetning. Eksteriøret er satt sammen av nylon og spandex, mens interiøret inneholder viskose og polyester.


Perfekt for reiser og søvn

Lekkasikkert undertøy™ absorberer to til tre ganger så mye væske som en tampong. Den kan også brukes som ekstra beskyttelse i perioder eller andre ubehagelige overraskelser.

Ikke kast bort mer tid og penger på utallige treningsøkter, ubehagelige puter eller femtende hjemmeløsninger. Bestill Lekkasikkert undertøy™ for endelig å få løsningen du trenger!


SPESIALTILBUD

Som en spesiell kampanje tilbyr selskapet nå midlertidig 1+2 GRATIS for alle nye kunder.

Denne kampanjen kan avsluttes når som helst, så bestill nå og dra nytte av dette tilbudet. 


Sjekk gjeldende tilgjengelighet »

Brukere kan ikke slutte å snakke om denne nyheten!

Ikke ta vårt ord for det. Se hva andre sier om Lekkasikkert undertøy™


Sterkt anbefalt.

Jeg var ikke sikker på forhånd om det ville fungere, men Lekkasikkert undertøy™ hjalp meg definitivt. I flere måneder var jeg veldig usikker. Truser ga meg en følelse av selvtillit som jeg ikke hadde følt på mange år.

Vilde.

Kan ikke skilles fra annet undertøy

Jeg elsker disse trusene! De er elastiske og kan ikke skilles fra annet undertøy. De er også enkle å rengjøre i vaskemaskinen. Jeg anbefaler også alle å prøve det. Du vil takke deg selv.

Pia.

Behagelig dag og natt

Jeg prøvde alle tiltak, men ingen fungerte så bra som Lekkasikkert undertøy™. Jeg bruker en om dagen og erstatter den med en ny om kvelden før jeg legger meg. Jeg bekymrer meg ikke lenger for lekkasjer!

Ingrid. 

Siste sjanse

Hvis du lider av urinlekkasje, ikke vent lenger. Bestill Lekkasikkert undertøy™ og gå gjennom livet med selvtillit!

Bestill i dag og motta to stykker gratis!


Avtalen ender i:

00MINUTTER
00Sekunder

Gratis frakt

Alle våre produkter kan leveres gratis hjem til deg.

Over 81 000 fornøyde kunder

Tusenvis av fornøyde kunder stoler på NULA.

Fornøydgaranti

Vår høyeste prioritet er din tilfredshet.

24/7 Kundeservice

Teamet vårt er tilgjengelig 7 dager i uken via e-post.