Gå videre til innholdet

Salg: 50% RABATT + gratis frakt

Eks-undertøydesigneren avslører hemmeligheten bak å trosse tyngdekraften uten kirurgi (Undertøymerker vil ikke at du skal kjenne til dette BH-hacket)

23. oktober 2023 | Skrevet av Kristine Engen


Er ikke det en fantastisk forvandling? 


Møt Laura, en tidligere undertøydesigner fra New York. 


I løpet av 30 dager fikk hun løftet og strammet opp hengebrystene sine! Ingen dyre operasjoner eller ubehagelige BH-er var nødvendig.


Hennes spesialitet er undertøydesign. I løpet av karrieren oppdaget hun hvor enkelt det er å løfte og stramme opp brystene med riktig bh. 


I studier utført av den anerkjente moteforskningsinstitusjonen FIT i New York har Lauras design også vist seg å holde brystene løftet og faste med opptil 82 % ved regelmessig bruk.


For å forsikre seg om at dette ikke var en tilfeldighet, fikk hun venninnen Sarah til å prøve den: Sarah fikk tilbake sin ungdommelige byste i løpet av en måned (inkludert før- og etterbilder).


Lauras nabo Jane fra hjembyen prøvde også dette nye bh-hacket: Jane fikk bedre holdning og ble kvitt synlig ryggfett.


Tror du at hengende bryster er uunngåelig? Forbered deg på å bli overrasket...

Nøkkelen til en selvsikker og komfortabel byste på 30 dager

Laura oppdaget denne revolusjonerende BH-løsningen mens hun jobbet for et eksklusivt undertøymerke. Med barn som ventet hjemme på at hun skulle lage middag, var det siste hun tenkte på å bestille en brystløftoperasjon og betale over 30000 kroner.


I løpet av en sen designkveld i atelieret lette Laura etter et bestemt stoff til designene sine for neste sesong. Under denne letingen snublet hun over materialene til merkets dyreste BH. Senere skulle hun finne ut at dette var et billig materiale som bare kunne kjøpes i en stoffbutikk. "Dette kan umulig være mulig!", tenkte hun.


Hun tenkte hele tiden på oppdraget sitt med å hjelpe kvinner med å gjenvinne selvtillit og komfort. Hjemme igjen kastet hun et raskt blikk i speilet. Og innså at hun måtte løse problemene med hengebrystene sine før hun kunne hjelpe andre.


Heldigvis hadde hun tilgang til designstudioet sitt, noe som ga henne mulighet til å eksperimentere med designet. Etter noen måneder med blod, svette og tårer ... prøving og feiling ... klarte Laura å sette sammen den perfekte kombinasjonen av materialer.


Laura satte all forskningen sin på prøve. Allerede etter tre dager begynte hun å merke at bysten forandret seg. Etter 7 dager merket hun at brystene løftet seg og ble fastere over alt. Og til slutt, etter 30 dager, var Lauras bryster like faste og løftede som da hun var i 20-årene.


Lauras uanstrengte løsning på slappe bryster!

Endelig en uanstrengt løsning på slappe bryster!

Du har sikkert prøvd alt for å bli kvitt slappe bryster. Du gjør alle slags øvelser, du tar på deg salver, men ingenting hjelper. Du har nesten helt gitt opp håpet.


Men hva om jeg fortalte deg at det er en løsning som ikke krever alle disse tingene i det hele tatt?


BH mot hengende bryst™ er en enkel og uanstrengt måte å bekjempe slappe bryster. Alt du trenger å gjøre er å ta på deg en BH-en, og den vil forbedre din naturlige brystform, og gjøre den fyldigere og fastere. Du vil endelig skinne foran speilet igjen, ha på deg favorittantrekket ditt og gjøre partneren din gal som aldri før.

Forbedre bysteformen med BH mot hengende bryst™

BH mot hengende bryst™ er et enkelt, men effektivt middel mot slappe bryster. Slik fungerer det:

Korrigerer bryst

"Vanlige" BH-er kan påvirke volumet negativt. BH mot hengende bryst™ forbedrer formen på dine naturlige bryster, og gjør dem fyldigere og fastere.

Naturlig push-up effekt

BH mot hengende bryst™ gir en naturlig push-up-effekt slik at brystene ikke har noen sjanse til å synke. Denne BH-en sikrer at du ikke sliter med rygg, skuldre og nakke.

God støtte

BH mot hengende bryst™ sikrer at brystet, ryggen, skuldrene og nakken støttes. Tøft elastisk materiale støtter og holder brystene på plass.Aldri bekymre deg for slappe bryster

Det er mange fordeler med å bruke BH mot hengende bryst™. Her er bare noen få:


Forbedrer brystformen

Den unike sammensetningen av materiell gjør Anti-BH mot hengende bryst™ til den perfekte løsningen for å slappe av brystene på grunn av alder, graviditet og vekt.

Ingen ledninger, sømmer og stropper

BH mot hengende bryst™ er fri for ledninger, sømmer og stropper. Dette holder BH-en komfortabel og forhindrer smertefulle gnagsår.

Stabil holdning

BH mot hengende bryst™ sikrer at brystene, ryggen, skuldrene og nakken støttes. Sterk strikk og polstring støtter og holder brystene på plass.

Push-ups

BH mot hengende bryst™ gir en naturlig push-up-effekt, som forhindrer at brystene henger. Denne BH-en sikrer at du ikke sliter med rygg, skuldre og nakke.

Myk og behagelig

Det pustende materialet til BH mot hengende bryst™ er mykt og behagelig. Nyt den ultimate komforten hele dagen lang.

Ikke kast bort mer tid og penger på dyre behandlinger eller femtende hjemmemedisiner. Bestill BH mot hengende bryst™ og få endelig løsningen du trenger!

SPESIALTILBUD

Som en spesiell kampanje tilbyr selskapet nå midlertidig 1+2 GRATIS for alle nye kunder.

Denne kampanjen kan avsluttes når som helst, så bestill nå og dra nytte av dette tilbudet. 


Sjekk gjeldende tilgjengelighet »

Brukere kan ikke slutte å snakke om denne livsendrende bh-en!

Ikke ta vårt ord for det. Se hva andre sier om BH mot hengende bryst™


Sterkt anbefalt.

Jeg var ikke sikker på forhånd om det ville fungere, men BH mot hengende bryst™ Bra™ hjalp meg definitivt. I flere måneder var jeg veldig usikker og følte meg ikke som meg selv lenger. Jeg brukte deretter BH-en hver dag i omtrent en måned til ubehaget var helt borte.

Vilde.

Brystformen min har forbedret seg betraktelig.

Jeg elsker denne BH-en! Jeg bruker den hele dagen (til jeg legger meg). Formen på brystene mine har forbedret seg betydelig, selv døtrene mine har lagt merke til det. Jeg vil anbefale BH mot hengende bryst™ til alle med slappe bryster!

Pia.

Behagelig hele dagen.

Jeg prøvde bokstavelig talt alt for de slappe brystene mine, men ingenting fungerte som BH mot hengende bryst™. BH-en er veldig behagelig, og jeg anbefaler den til alle som vurderer operasjon. Du vil takke deg selv.

Ingrid. 

Siste sjanse

Hvis dine bryst er slappe, ikke vent lenger. Bestill BH mot hengende bryst™ for fyldigere, fastere bryster!

Bestill i dag og motta to stykker gratis!


Avtalen ender i:

00MINUTTER
00Sekunder

Gratis frakt

Alle våre produkter kan leveres gratis hjem til deg.

Over 81 000 fornøyde kunder

Tusenvis av fornøyde kunder stoler på NULA.

Fornøydgaranti

Vår høyeste prioritet er din tilfredshet.

24/7 Kundeservice

Teamet vårt er tilgjengelig 7 dager i uken via e-post.